Blog talk:Bebelusi/Un pas mic pentru tine...un pas mare pentru bebelusul tau - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Blog talk:Bebelusi/Un pas mic pentru tine...un pas mare pentru bebelusul tau

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare

Comments

# Comment by Djd3mon (Discuţie) • 4 noiembrie 2010 18:03 •

Odata ce un copil incepe sa mearga de-a busilea, multe spatii din casa devin primejdioase. La aceasta varsta copilul nu este constient de pericol, este interesat sa exploreze noul si tocmai din cauza aceasta este bine sa il protejati. Ce masuri trebuie sa luati urgent?

1. Securizati casa Trebuie sa acoperiti prizele, sa inchideti usile dulapurilor astfel incat copilul sa nu le poata deschide, sa blocati accesul catre scari, sa indepartati obiectele taioase din raza de actiune a copilului.

2. Incurajati copilul sa evolueze Dupa ce apartamentul sau casa voastra a devenit un loc sigur, lasati copilul sa incerce singur sa evolueze. Daca stati mereu in spatele lui, se poate simti ajutat si este posibil sa depuna un efort mai mic.

3. Lasati-l pe copil sa cada Copilul nu este din sticla. Din moment ce ati indepartat toate pericolele nu trebuie sa va ingrijorati, va cadea si nu va pati nimic. Acceptati sa vedeti cum cade, va trece foarte bine peste acest lucru si va fi o etapa in dorinta lui de a merge.

Unelte personale