Sistemul muscular - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Sistemul muscular

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol


Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter
Poate un copil debloca gena de rezistenţă?citeste mai mult[1]

Cuprins

Sistemul muscular la copii

Învăţaţi-vă copilul despre sistemul muscular

 • Corpurile noastre sunt concepute să meargă şi să lucreze. Muschii face posibilul să se facă ambele. *
 • Învățarea copilului dumneavoastră despre sistemul muscular îi va da o înţelegere a ceea ce muschii fac pentru noi şi modul în care acestia pot păstra muschii lor puternici şi sănătosi.

Exista doua tipuri de muşchii:

 • -voluntari, pe care le conştient şi intenţionat utilizare
 • - muşchii involuntari sau netede care lucra fara constienta noastra constienta de a menţine funcţiile de bază organism.
 • Muşchii voluntari a vă ajuta să faci ceea ce vrei sa faci ridica o furculiţă, o plimbare cu bicicleta, imbratisare animalele de companie. Multe sunt ataşate la os şi, împreună cu mesaje de la creier, ajuta să vă mutaţi.
 • Muşchii involuntari nu au nevoie de creier pentru a le spune când şi cum să funcţioneze. Ei ştiu ce trebuie făcut şi facă treaba lor în mod automat. Inima ta bate, stomacul digeră, iar muschii care fac să treacă deşeurile prin organism sunt exemple.


 • Muschii de contractare (iarnă împreună sau de scurtare) şi relaxare (sau prelungirea şi subţierea) şi întotdeauna lucrează în perechi. Ei pot trage numai, nu pot împinge, care este motivul pentru care trebuie să lucreze în perechi. Unul se contractă, în timp ce altul se relaxează şi creierul coordonează procesul, astfel încât circulaţia să poată avea loc.
 • Muschii funcţionează cu ajutorul impulsurilor de electro-chimice. În interiorul fiecare muşchi sunt nervi care transporta mesajele de la şi de la creier, si vasele de sange care aduc alimente la musculare şi transportă deşeuri afară. Muschii ard o mulţime de energie (glucoză) în timp ce aceştia lucrează şi emană dioxid de carbon ca deşeuri. Muschii se încălzească atunci când acestea sunt de lucru, deoarece acestea sunt de ardere de energie.


 • Învățați copilul dumneavoastră devreme cum să se hrănească şi să se îngrijească pentru muschii lor, îi vor ajuta să rămână sănătoși şi puternici pe tot parcursul vieţii lorciteste mai mult[2]

Dezvoltarea musculara la copii

Întrebare

 • Copilul meu de 6 luni cantareste 15 pounds si ea nu are puterea corpului mult superioară. Este mai vizibil atunci când ea este în Walker ei. Este normal acest lucru pentru vârsta ei şi greutatea?

Răspuns

 • Cele mai multe fete de această vârsta cântăresc între 12,5 şi 19 pounds, astfel încât greutatea ei este chiar în mijlocul intervalului (presupunând că ea are o lungime normală şi mărimea capului).
 • Copiii au tendinta de a dezvolta cele mai bune atunci când nu într-un baston. În timp ce mergătorul este distractiv pentru ei, ea intareste muschii gambei înainte de cei ai coapselor şi poate scădea de coordonare. În medie, copiii să înveţe să se aşeze bine pe cont propriu, nu într-un baston, la aproximativ 6 luni. Dar există o gamă în cazul în care acest lucru este normal.
 • În acelaşi timp, nu mai utilizaţi mergător şi când va creşte, probabil, puterea ei se dezvolta. Ea ar fi, de asemenea, susceptibile de a utiliza partea superioara a corpului mai mult. Acesta este unul din motivele pentru care Academia Americana de Pediatrie nu mai recomandă pietoni.mai mult[3]

Tonus muscular scăzut

Tonusul muscular scăzut, sau hipotonie, este asociat cu mai multe condiţii din copilărie. Aflaţi cum este diagnosticat, tratat şi prognosticul general.

Concepţiile greşite

Când majoritatea oamenilor aud termenul de "tonusul muscular scazut" ei în mod automat cred că are ceva de-a face cu culturism sau fitness, dar în realitate, este o condiţie medicală gravă, adesea observată la copii. Tonus muscular scăzut, sau hipotonie, este adesea menţionată ca "baby floppy" sau "muschii floppy".

Tratamentul

 • Hipotonie la copii au adesea concurență cu alte diagnostice care trebuie să fie luate în considerare, dar, în general, muşchii pot fi consolidați prin exerciţiu.
 • Tonusului muscular scăzut trebuie să fie tratate cu terapie fizică de specialitate . Şi, spun experţii, cu cât mai devreme cu atât mai bine. Cei mai mulţi copii pot fi diagnosticați de când sunt sugari, şi terapia ar trebui să înceapă imediat.

Prognoză

 • Hipotonie este o condiţie de-a lungul vieţii, care nu are în prezent nici un leac, dar cu terapie fizică intensivă şi un angajament de familie cu copilul o îmbunătăţire semnificativă în tonusul muscular pot fi făcute în unele cazuri.
 • Alte tipuri de terapie poate fi, de asemenea, benefice, inclusiv programe de stimulare senzorială. *Parintii de copii hipotonic ar trebui să fie conştienţi de faptul că dislocarea în comun este o leziune comună la aceşti copii. Vestea bună este că US National Institutes of Health continua să cercetare tratamentele posibile şi cure.mai multe detalii[4]

Cum ajutati copilul cu tonusul muscular ridicat

 • Dacă suspectaţi copilul dumneavoastră ca are tonusul muscular ridicat primul lucru de făcut este să întrebaţi medicul pediatru pentru a evalua copilul dumneavoastră prin un program de intervenţie timpurie pentru starea dumneavoastră. În cazul în care acestia stabilesc că copilul dumneavoastră are un tonus ridicat, ei pot recomanda terapie fizica sau ocupaţională pentru copilul dumneavoastră.


 • În cele din urmă, faceți masaj copilui cu un instrument util, puteţi utiliza pentru a creşte flexibilitații şi de a ajuta cu coordonarea copilului. Masarea braţelor copilului, picioarele si spatele relaxează musculatura incordata mai mult despre[5]Unelte personale